Manresa, Spain

Abans de morir… neix a Manresa el dia 29 de juny de 2014. És el mur dels desitjos, situat al centre de la ciutat, entre el carrer del Primer de Maig i el Passeig de Pere III.

Des del moment que ens vam assabentar del projecte ens va suscitar molt d’interès i moltes ganes, sobretot, d’experimentar l’ impacte de la iniciativa de la Candy Chang a la nostra ciutat.

Al principi vàrem sentir desig, inquietud, incertesa sobre si podríem dur-lo a terme i també dubtes perquè era un repte per a totes nosaltres… Ara, un cop acabada la paret, i havent vist com una simple pregunta pot generar tant d’impacte i commoure a tota una ciutadania, sentim alegria, complicitat, satisfacció, felicitat, entusiasme; és el reconeixement anònim, públic i familiar i que també ha tingut ressò a diferents mitjans de comunicació.

La sorpresa, la sensació de benestar que hem viscut en el mur en què sembla que s’hi aturi el temps, veure les reaccions que inviten a la reflexió, des de la d’un infant fins a  la d’una persona gran, és molt més que una experiència.

El mur és efímer, però per a nosaltres hi haurà un abans i un després.

Amb tot el nostre agraïment a Mo i acció, familiars i amics que ens han donat el seu suport i a totes les persones que han dedicat uns segons de la seva vida a pensar i a escriure el seu desig vital.

Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=290968201085600&ref=ts&fref=ts

______________________________________________________________________________________

Abans de morir… nace en Manresa el día 29 de junio de 2014. Es el muro de los deseos, situado en el corazón de la ciudad, entre la calle Primer de Maig y el Passeig de Pere III.

Desde el momento que conocimos el proyecto, nos suscitó mucho interés y muchas ganas, especialmente por querer experimentar el impacto del proyecto de Candy Chang en nuestra ciudad.

Al principio sentimos deseo, inquietud, incertidumbre en si podríamos llevarlo a cabo y también dudas porque era un reto para todas nosotras. Una vez ya terminada la pared, y ver cómo una simple pregunta puede generar tal impacto y conmover a toda una ciudadanía, lo que sentimos es alegría, complicidad, satisfacción, felicidad, entusiasmo; es el reconocimiento público, anónimo y familiar, difundido también  en diferentes medios de comunicación.

La sorpresa, la sensación de bienestar que hemos vivido en la pared en la que parece detenerse el tiempo,  ver las reacciones que invitan a la reflexión, desde la de  un niño/a hasta la de  una persona mayor, es mucho más que una experiencia.

La pared es efímera, pero para nosotras habrá un antes y un después.

Con todo nuestro agradecimiento a Mo i acció, familiares y amigos que nos han apoyado y a todas las personas que han dedicado unos segundos de su vida a pensar y a escribir su deseo vital.

______________________________________________________________________________________

Abans de morir … was born in Manresa on the 29th of June 2014. It is a wall of desires, located in the heart of the city, between C/ Primer de Maig and  Passeig de Pere III.

From the moment we became aware of the project, we were aroused, intrigued and above all eager to sense and experience the impact of the ‘Candy Chang’ initiative in our city.

At first we noted desire, restlessness and uncertainty about whether or not we could take forward the idea, for it was a real challenge for all of us. Now, once the wall is a reality and having seen how a simple ideology can generate both impact and move an entire community, we feel joy, companionship, satisfaction, happiness and also enthusiasm for the anonymous recognition from the people, families and the echoes from various media outlets.

The surprise and the feeling of well-being that we have all experienced at the wall appears to pause time and to see the reactions that invite reflection from people of all ages be they children or adults.

The wall is ephemeral, but for us there will be a before and an after.

With all our gratitude to Mo i acció,  family and friends that they have given us their support and to the people who have spent a few seconds of your lives to think and make testament of your vital thoughts and wishes.

Organized by Marta, estudiant de criminologia – Glòria, aspirant a jardinera – Reyes, responsable de magatzem – Sònia L., bàrman – Rosa M., ballarina exòtica – Teresa, coach d’imatge – Lourdes, terapeuta – Àngels sense filtres – Sònia V., saltimbanqui – Elda, bruixeta – Rosa, general manager.

Built by Marta, Glòria, Reyes, Sònia, Rosa, and friends

July 2014